Nya rön, nya kunskaper – dags att uppdatera sig!

·

Tandblekning är en populär och efterfrågad behandling som utförs mer och mer. Men många kliniker känner att de saknar tillräcklig kunskap och erfarenhet kring behandlingen. Dessutom har diskussionerna om tandblekning varit många de senaste åren, samtidigt som metoderna och materialen blivit fler.

Åhrén Dental Consult ger dig här en möjlighet att fördjupa dina kunskaper i ämnet. Tandhygienist Magdalena Blomqvist har över 25 års klinisk erfarenhet av tandblekning som hon delar med sig av under kursdagen.

Kursgivare: Leg. tandhygienist Magdalena Blomqvist
Lokal: Åhrén Dental Consult, Ellman Produkter AB, Nybrogatan 69, 114 40 Stockholm
Kursavgift: 2.495:- + moms (inkl. tandblekningsprodukter)
Förtäring: Lunch och kaffe ingår. Vänligen meddela specialkost till magdalena@ahrendental.com